Bostadsagenten

En fastighetsmäklare med lågt mäklararvode 

Bostadsagenten grundades 2006 utifrån övertygelsen att en kompetent fastighetsmäklare tillför ett stort värde vid en försäljning, men det ska vara till ett rimligt mäklararvode.

Vi annonserar inte din bostad i dyra tidningsannonser, idag är det Hemnet och Bovision som gäller. Dessutom ger vi dig möjlighet att utföra vissa delar av försäljningsarbetet själv, om du vill. Kombinerat med en effektiv organisation så innebär detta att vi kan erbjuda mäklararvoden långt under genomsnittet. Du kan välja det som ibland kallas nätmäklartjänst, vilket vi kallar Small, för 15 000 kronor. Eller så väljer du att mäklaren sköter allt med Large.

Large, Medium eller Small?

Utifrån dina behov och förutsättningar erbjuder vi tre alternativ.

Small (15 000 kr fast arvode) och Medium (1 % rörligt arvode) är tillgängliga över hela landet och passar dig som vill göra delar av försäljningsarbetet själv.

Large (1.5 % rörligt arvode) är en komplett tjänst och förutsätter att din bostad finns i Stockholms-, Skåne-, eller Västra Götalands län.

Besök www.bostadsagenten.se för att läsa mer eller ring 0771-66 60 00. Vi är stolta över att få ut höga priser och visar gärna exempel på tidigare försäljningar innan du bestämmer dig för oss.

Jag hoppas att vi får möjlighet att hjälpa dig till en lönsam bostadsaffär.

/Magnus Månsson

VD Bostadsagenten Sverige AB