Debatt om mäklararvodet på TV8

Nu på söndag den 16 september kl. 21.00 kommer det visas en het debatt mellan Lars Engelbert, vd för Hemonline.se och Lennart Hagberg, vd för HusmanHagberg i programmet E24 Weekend som går på TV8.

Ämnena som kommer diskuteras är bostadsbubblan samt lågprismäklarnas intåg på den glödheta bostadsmarknaden och dess konsekvenser för branschen. Debatten kommenteras av Petter Brunnberg, redaktör på Pengar24.

2 reaktioner på ”Debatt om mäklararvodet på TV8

  1. Peter skriver:

    Tycker att Lennart Hagberg kändes något stressad i debatten då han var tvungen att benämna Hemonline och dess kollegor för det billiga alternativet utan helhetslösngar. Det känns som herr Hagberg inte läst på sin läxa innan denna debatt och endast tagit tillfället i akt att se ner på en seriös konkurrent. En konkurrent som i sinom tid kommer ha tagit en betydande del av herr Hagberg och hans kollegors marknad.

    Tycker utöver detta att debatten var lite för spak och kort, det hade behövts en längre diskussion för att beta av flera intressanta ämnen så som lockpriser mm.

  2. admin skriver:

    Vi har nu lagt upp en video så att ni kan se debatten http://www.housenet.se/for-er-som-missade-debatten-om-maklararvodet-pa-tv8/

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kontakta oss

Du når oss enklast på info[at]housenet.se. Vi försöker svara inom 24 timmar.

Annonsera hos oss?

Är du intresserad av att annonsera hos oss? Kontakta oss via mail för vidare information.

Disclaimer

Housenet.se ansvarar inte för information som tillhandahålls från tredje part, ex. priser, lagersaldo mm.